Parkeerplaats in de richting van de vrouw en de man overleed in een solide voorstel voor kinderopvang te ondersteunen NPO
29 oktober
Kwesties met betrekking tot de politieke fonds van de minister-president Hatoyama, een voormalige secretarissen waren verantwoordelijk voor de administratie van het fonds het beheer van de organisatie, "het kantoor was constant miljoenen yen in contanten, minder geld voor elke Hatoyama vergoedingen zijn contant geld terug te trekken uit zijn bankrekening, "legt uit dat gesprek bleek ambtenaren. Voormalig secretaris wordt verwacht dat een dergelijke verklaring aan de openbare aanklagers in Tokio, openbare aanklagers en de boekhouding van organisaties te manipuleren passen bij de secretaris, voormalige verdachten herhaaldelijk onvoldoende boekhoudkundige praktijken en het bevorderen van begrip.Laat een reactie achter